Wijs West

WIJS WEST is de place to be in Amsterdam West, voor groot en klein. Bij WIJS WEST vind je heerlijke broodjes, een goede cappuccino, gezonde hapjes en sapjes voor de kleintjes, een speelruimte waar de kinderen lekker hun gang kunnen gaan, het leukste kinderspeelgoed, bijzondere cadeautjes waar je iedereen mee verrast, workshops, een kinderkapper en nog veel meer.

Ben je opzoek naar originele kinderkleding die niet na één keer wassen of vallen stuk of vaal is? Kleertjes van fijne stoffen die je kindje lekker warm houden? Of zoek je een mooi prentenboek of een gaaf cadeau voor een (kinder-)verjaardag? Dan zit je bij WIJS WEST goed.

We hebben een zorgvuldig samengesteld assortiment, heel gevarieerd en spannend. Met de fijnste producten van grote merken, maar ook juist originele spulletjes van kleine, lokale ondernemers. Speelgoedwinkel, café, home & deco winkel en kledingwinkel! WIJS WEST is verkozen door AMSTERDAM MAMA’S als beste kinderwinkel van 2017!

De winkel en het café gedeelte zijn in de avonduren te huur voor het geven van workshops! Bij interesse mail dan info@wijswest.nl