Retourneren & Ruilen

U heeft het recht uw online bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te ruilen of retourneren. Betreft de retourzending de gehele bestelling dan worden ook de betaalde verzendkosten vergoed. Dit geldt niet als er slechts een deel wordt geruild / geretourneerd. Let op, de termijn begint te lopen op de dag van ontvangst. Na 14 dagen op zicht vervalt de zichttermijn en wordt de koopovereenkomst definitief.

De kosten voor het retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Van iedere ruil- of retourzending zijn de verzendkosten voor de afzender, het bedrag voor de verzendkosten zal dus niet geretourneerd zijn. Een retourpakket blijft tot ontvangst de verantwoordelijkheid van de zender. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@wijswest.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  • De retour is aangemeld via info@wijswest.nl
  • De retour dient binnen de datum van aflevering en 14e zichtdag gepost te zijn.
  • De terugzending dient voldoende gefrankeerd te zijn, op eigen kosten.
  • Artikel(en) zijn ongebruikt en onbeschadigd.
  • Is de order gratis verzonden maar komt u onder de €50,- na het retourneren dan zullen wij achteraf nog de verzendkosten in rekening brengen. Dit bedrag zal verrekend worden met het terug te betalen bedrag.

Na aanmelding van een retour kan het product op eigen kosten teruggestuurd worden naar:

Wijs West
Bilderdijkstraat 62
1053KV Amsterdam

Ruilen
Als de maat of kleur van het artikel dat besteld is niet naar wens is, dan kan dit binnen 14 dagen na ontvangst geruild worden indien het gewenste artikel voorradig is. De verzendkosten hiervan zijn  in principe voor rekening van de klant. Bij het retourneren van een volledige bestelling worden ook de verzendkosten gerestitueerd. Er wordt gratis verzonden als de nieuwe bestelling weer boven de 50 euro is.

De aanvraag tot ruilen dient altijd vooraf via e-mail (info@wijswest.nl) kenbaar gemaakt te worden. Zodra de aanvraag bevestigd is kunnen de artikelen aan ons retour gezonden worden. Indien de retour artikelen ontvangen zijn en de factuur voor de nieuwe levering voldaan is zal het nieuwe artikel verstuurd worden. Het is uiteraard nog sneller om de gewenste maat opnieuw online te bestellen!