Retourneren & Ruilen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te ruilen of retourneren. Let op, de termijn begint te lopen op de dag van ontvangst. Na 14 dagen op zicht vervalt de zichttermijn en wordt de koopovereenkomst definitief.

De kosten voor het retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Van iedere ruil- of retourzending zijn de verzendkosten voor de afzender. Een retourpakket blijft tot ontvangst de verantwoordelijkheid van de zender. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@wijswest.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  • De retour is aangemeld via info@wijswest.nl
  • De retour dient binnen de datum van aflevering en 14e zichtdag gepost te zijn.
  • De terugzending dient voldoende gefrankeerd te zijn, op eigen kosten.
  • Artikel(en) zijn ongebruikt en onbeschadigd.

Na aanmelding van een retour kan het product op eigen kosten teruggestuurd worden naar:

Wijs West
Bilderdijkstraat 62
1053KV Amsterdam

Ruilen
Als de maat of kleur van het artikel dat besteld is niet naar wens is, dan kan dit binnen 14 dagen na ontvangst geruild worden indien het gewenste artikel voorradig is. De verzendkosten hiervan zijn voor rekening van de klant. De aanvraag tot ruilen dient altijd vooraf via e-mail (info@wijswest.nl) kenbaar gemaakt te worden. Zodra de aanvraag bevestigd is kunnen de artikelen aan ons retour gezonden worden. Indien de retour artikelen ontvangen zijn en de factuur voor de nieuwe levering voldaan is zal het nieuwe artikel verstuurd worden.