Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 3,95 voor  geselecteerde bestellingen die door de brievenbus passen*
€ 5,95 voor bestellingen onder de € 50,-*
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-*

Voor Belgie geldt Gratis verzending vanaf €100,-

Levering verloopt via de postbode of pakket bezorgen van Post NL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

*Voor verzending buiten Nederland & Belgie gelden andere tarieven en is gratis verzending niet mogelijk. Producten van hogere waarden versturen we niet per brievenbus post. Ook al past het product door de brievenbus we versturen het met een pakketpost label zodat dit traceerbaar blijft.