De leukste kraamcadeautjes

Nieuw leven! Wat een geluk! Hoog tijd om kraamvisite te gaan bij de kersverse ouders, om de nieuwe spruit (of misschien wel twee!) te bewonderen, met beschuit met muisjes en misschien wel een glas champagne. Maar dan is altijd de vraag: wat neem je mee voor de pasgeborene? Want die krijgt natuurlijk al een heleboel kadootjes. Een knuffel is ook zo… saai. We hebben de allerleukste, liefste en handigste kraamcadeautjes voor je op een rijtje gezet. Kijk ook eens in deze categorie in onze webshop, daar hebben we allerlei leuke kraamcadeautjes gezet!

Lief, liever, liefst

Superzoet, zo’n minikleintje. En het is dan ook enorm verleidelijk om met een lief kadootje aan te komen zetten op kraambezoek. Maar dan wel iets wat ook echt gebruikt gaat worden. De schattige lampjes van A Little Lovely Company voldoen aan alle twee die eisen: daarmee krijgt het kindje superschattig zacht gloeiend gezelschap. Voor zoete dromen.

Ook onwaarschijnlijk lief én leuk zijn de stoffen diertjes van het Deense merk Maileg. En het zijn niet alleen heerlijk vrolijke beestjes voor in de box, ze zijn ook om mee te spelen. Het zijn namelijk rammelaars. Een ideaal kraamkado. Verras ouders én de nieuwgeborene met deze extreem schattige speeltjes. Alleen moet je nu nog kiezen wie het rammelende vriendje wordt van de baby: een leeuw, een neushoorn, een aapje, of een varkentje?

Om in te bijten

Baby´tjes zijn dol op alles wat ze in hun mond kunnen stoppen. En het duurt niet lang voor de eerste tandjes doorbreken. Dus je maakt een baby bijna niet blijer dan met een grappig speeltje waar hij lekker op kan knagen en overheen kan kwijlen. Een bijtspeeltje, dus. Natuurlijk van een natuurlijk materiaal, zonder schadelijke stoffen. Zoals de vrolijke, grappige, veilige en verantwoorde bijtspeeltjes van Oil Carol, of inmiddels echt al een klassieker: het schattige bijtbeestje Sophie de Giraf.

Handige kadootjes

Een baby betekent voor de ouders ook een hele hoop kopen en regelen. Dus je scoort punten als je als kraamkadootje iets meeneemt wat niet alleen leuk, maar ook handig is. Van sommige spulletjes kun je er niet genoeg hebben. Zoals sokjes bijvoorbeeld. Want waar gewone sokken al verdwijnen, hebben die kleine babysokjes daar helemáál een handje van. Je kunt er niet genoeg van hebben. Een prima kadootje dus, en ook nog eens ontzettend leuk om te kopen, want sokjes zijn té schattig. Zoals de mooie en fijne van merk x.

Of neem een leuke speen mee, want dat is nóg zo’n ding dat baby’s áltijd kwijtraken, en waar je dus niet alleen het kindje, maar ook de nieuwbakken ouders een plezier mee doet. Helemaal hip zijn de biologische spenen van .. rubber van … Daarmee sabbelt de kleine gegarandeerd zonder schadelijke stoffen.
Luier vol, romper vies: er gaan bij een baby toch veel rompers doorheen, niet te geloven. Dus dat is nog zo’n kadootje waarvan je zéker weet dat het echt gebruikt gaan worden. En ze zijn er in de allerleukste prints, en in alle kleuren en maten. Zoals deze van … . Tip: hoe schattig het er ook uitziet, kies niet voor het allerkleinste maatje. Met een groter rompertje weet  je zeker dat de kleine er niet al te groot voor is als jij op kraambezoek komt.